Du er her:

  • Oslo og Akershus

Nyheter

FullSizeRender[1]
4. september

Hjelp oss å spre naturglede og naturkunnskap

Søndag 4. september trenger vi hjelp fra deg! Da arrangerer NOA for første gang et Sidesprang i Lillomarka. I tillegg deltar vi på Friluftslivets dag på Sognsvann. Send mail til noa@noa.no eller ring oss på 22383520 om du kan være med!

Ungdyr på beite
Søndag 11. september 2016

Aktivitetsdag på Frønsvollen

Bli med på aktivitetsdag på Frønsvollen. Det blir ulike høstaktiviteter for store og små. Vi ser etter: Hvem har bodd i fuglekassene i sommer?

2mittgrønneoslo2015

#mittgrønneoslo - Mitt Grønne Oslo

Lørdag 4. juni blir det stor festivali Sofienbergparken. NOA trenger frivillige som kan hjelpe oss på stand. Har du mulighet til å stå en time eller to? Send en mail til maria@noa.no

Lars haltbrekken
Hvordan skal du reise til jobb i morgen?

Sykle så klart!

Vil du prøve elsykkel i din egen hverdag? Som ansatt hos en «Sykle, så klart»-partner, får du mulighet til å teste en elsykkel i opptil ei uke. «Sykle, så klart» er også tilstede på ulike arrangementer i Oslo for å gi flere mulighet for å prøve elsykkel. Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) vil gjennom samarbeidsprosjektet «Sykle, så klart» få flere over fra bil til sykkel, til glede for din helse og vårt felles miljø.

DSC_0027

Renovasjonsetatens ansatte vil sykle

Naturvernforbundet og Renovasjonsetaten vil at flere skal "Sykle, så klart". På torsdag 7. april fikk de ansatte prøve elsykler av alskens slag og treningssyklistens utfordret de smilende el-syklistene til kappløp.

Klesbyttedag - storbanner

Den store klesbyttedagen

Lørdag 16.april arramgeres Den store klesbyttedagen over hele landet. Da kan du bli med å bytte klær, la deg inspirere og bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Viser fra 1 til 8 av totalt 196 artikler