Du er her:

  • Oslo og Akershus

Nyheter

Mår
15. og 30. november kl. 18.00

Naturglede: hva er det? Seminarer på Litteraturhuset

Følg NOAs seminarrekke på Litteraturhuset i høst. Vi diskuterer utfordringer for det enkle friluftslivet, klima og biobrensel og vi får en enestående reise i norsk natur. Bli med: 12.oktober, 15. november og 30. november! Kl. 18.00 på Litteraturhuset

Markakalender
Bestill den fra: noa@noa.no eller ring 22383530

Markakalenderen 2017

Den 25. Markakalenderen er nå klar. Vi markerer 25 år med markakalender med nydelige markabilder og de 12 beste turtipsene gjennom årene vi har gitt ut turitipskalenderen. Gjennom å kjøpe kalenderen støtter du vårt arbeid for å bevare Marka og naturgledemulighetene i Oslo og Akershus.

DSC_0797

Reparer sykkel - vinn elsykkel

10.10.2016

Har du en sykkel som du vil sette i stand? Reparerer du sykkelen din hos Felgen sykkelverksted frem til 1. desember kan du vinne elsykkel eller vinterdekk og langt over 50 andre premier.

IMG_5568(1)
25. september og 16. oktober

Hjelp oss å spre naturglede og naturkunnskap

Bli frivillig i NOA. NOA arrangerer ulike eventer og deltar på festivaler og markeder. Der trenger vi frivillige som kan være naturens stemme og spre kunnskap og glede om naturen.

2mittgrønneoslo2015

#mittgrønneoslo - Mitt Grønne Oslo

Lørdag 4. juni blir det stor festivali Sofienbergparken. NOA trenger frivillige som kan hjelpe oss på stand. Har du mulighet til å stå en time eller to? Send en mail til maria@noa.no

Syklesåklartdame
Hvordan skal du reise til jobb i morgen?

Sykle så klart!

Vil du prøve elsykkel i din egen hverdag? Som ansatt hos en «Sykle, så klart»-partner, får du mulighet til å teste en elsykkel i opptil ei uke. «Sykle, så klart» er også tilstede på ulike arrangementer i Oslo for å gi flere mulighet for å prøve elsykkel. Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) vil gjennom samarbeidsprosjektet «Sykle, så klart» få flere over fra bil til sykkel, til glede for din helse og vårt felles miljø.

Viser fra 1 til 8 av totalt 200 artikler