Du er her:

Studentlaget ved UMB på Ås

Universitetet for miljø- og biovitenskap skal være et grønt universitet. Vi i studentlaget ønsker å bidra til dette og det gjør vi ved å arbeide med miljø- og klimaspørsmål som studentene bryr seg om. Vi finner som regel et tema for hvert semester som vi så lager ulike arrangementer rundt som for eksempel foredrag, debatter, filmvisning og temakvelder. I starten av hvert semester lager vi «den grønne kalenderen» som er en oversikt over alle «grønne» arrangementer som skjer utover i semesteret. Her samler vi både egne og andres arrangementer for at de som er engasjert i klima og miljø vet når forskjellige ting skjer.

I tillegg til at vi finner på nye ting hvert semester har vi også noen tradisjoner. I vårsemesteret arrangerer vi en markering på earth hour for alle studenter ved UMB og før jule- og eksamensstria arrangerer vi grønt juleverksted. Disse arrangementene blir alltid hyggelige!

Laget ble opprettet i 2007 av en gjeng med studenter som følte at tiden var inne for å få i gang en  forening som tok klimaproblemene på alvor. Medlemsmassen har variert i fra alt fem og femten aktive, men det kommer ofte flere på arrangementer vi har.

Hos oss er alle velkomne med sitt klimaengasjement samme om det er stort eller lite! Det viktigste er ønsket om å være med å gjøre verden til et litt bedre sted, nå og i fremtiden!

 


Kontaktperson: Lise Davanger Häusler, tlf 92463095
Mail: naturvern.umb@gmail.com
Du finner oss på facebook: www.facebook.com/pages/Natur-og-UngdomNaturvernforbundet-ved-UMB/207601985975732