Du er her:

Redd verden der du bor

Tid: 29.02.2020 kl. 10:00-16:00

Sted: Bykuben Oslo

Naturvernforbundet arrangerer gratis samling om lokale miljøspørsmål.

Samlingen arrangeres dagen etter folkets klimakonferanse Broen til framtiden. Vi oppfordrer alle til å bli med på både Broen til framtiden og samlingen lørdag som tar ideene videre for å se på hva vi kan gjøre der vi bor.

Vil du leve miljøvennlig og hjelpe naboer med det samme, og sørge for at politikere lokalt og nasjonalt gjør det mulig, ta turen på Redd verden der du bor. 

Der får du bl.a. møte Vibeke Koehler fra Bærekraftige liv som er en bevegelse av nabolag som får store ting til å skje. Du får høre om et prosjekt med bytteboder. Og du kan lære hvordan du kan bidra til klimasøksmålet mot staten. Detaljert program kommer.  

FACEBOOK

PÅMELDING

PRAKTISK

Sted: ByKuben i Oslo, Myntgata 2, rett ved Kontraskjæret og Akershus festning.  

Seminaret er gratis og åpent for alle. Det serveres lunsj.

Programmet begynner kl. 10 og varer til ca. 16.
Etter programslutt er det mulig å være med på middag på Vippa som er en mathall på Vippetangen.

Reise: Naturvernforbundet oppfordrer til deltakelse fra hele landet. Er du medlem i Naturvernforbundet og verken du eller lokallaget kan dekke reise, ta kontakt.

Er du ikke medlem, kan du bli det her - https://naturvernforbundet.no/medlem/

Overnatting: Vi oppfordrer de som kan til å overnatte privat eller ordne overnatting på egenhånd. Hvis det er behov for hjelp, kan vi bistå.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Audun Randen Johnson i Naturvernforbundet på arj@naturvernforbundet.no eller 97 59 32 78.