14.jan 2023

Opplev ulvens rike i Juvberget

Hva: Ulvetur
Når: 14.jan 11:10
Hvor: ved Halsjøen

Naturvernforbundet inviterer til ulvetur i Juvberget-reviret.

ulv

Som et bidrag til arbeidet for ulv i norsk natur ønsker Naturvernforbundet å invitere til ulvetur i Juvberget lørdag 14. januar. Bli med til Juvberget-reviret og opplev den unike ulvefamilien der.

Ved Halsjøen har flere av våre tillitsvalgte i flere uker etablert en leir med bålplass, ledige gapahuker og kort avstand til ulv. På lørdag vil våre tillitsvalgte Helge og Kristian  og andre aktive være til stede i området som guider i terrenget og praktisk vertskap ved bålplassen. Naturvernforbundets leder, Truls Gulowsen kommer også på besøk.

Vi ønsker å formidle kunnskap om ulv og dele gode naturopplevelser i Juvberget-ulvenes rike.  

Alle deltakere skal som vanlig opptre med ærbødighet for naturen og respekt for alle vi møter.  Parkering av kjøretøy skal gjøres forsvarlig og forskriftsmessig og vi ønsker at alle utviser ansvar for egen sikkerhet.  Vi skal unngå alle former for provokasjoner og ignorere eventuell provoserende adferd og dårlig oppførsel fra andre, hvis dette skulle forekomme.

Det er en selvfølge å utøve sporløs ferdsel der naturopplevelse er hovedfokus. Overnatting i telt eller gapahuk er mulig, men turen er i hovedsak tenkt som dagstur. Velkommen!

Praktisk:

Ta med egen mat og drikke, gjerne ski eller truger, klær etter vær.
Det er ikke oppmøtetidspunkt, kom når du vil.
Vi møtes ved sørenden av Halsjøen. Det er kjørevei dit.
Ved spørsmål, kontakt Helge (992 28 966) eller Kristian (971 74 7287).

Her kan du parkere bilen.
Utsikt Juveberget-reviret

Opplev ulvens rike i Juvberget

Naturvernforbundet ønsker å dele kunnskap om ulv og gode naturopplevelser, og inviterer nå til tur i Juvberget-ulvens rike.