Du er her:

Nyheter

Naturgledeutvalget

Naturgledeutvalget

Er du naturglad? Synes du naturen er fantastisk og verdifull? Vi trenger deg i vårt nye naturgledeutvalg! Utvalget vil inspirere til naturvennlige aktiviteter og drive «folkeopplysning» om økologi og klima. Kontakt oss hvis du vil være med eller har lyst til å vite mer!

Klimautvalget

Klimautvalget

Hva kan vi i Innlandet gjøre for å bremse klimaendringene – lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt? Vårt nye klimautvalg trenger deg som har gode ideer, engasjement og kunnskap om klima og energi. Kontakt oss hvis du vil være med eller har lyst til å vite mer!

Arealbruksutvalget

Arealbruksutvalget

Altfor ofte må biologisk mangfold og verdifulle økosystemer gi tapt for hytter, veier, industri, boliger og mye annet. Synes du nok er nok? Har du lyst til å engasjere deg? Bli med i vårt nye arealbruksutvalg! Kontakt oss hvis du vil være med eller har lyst til å vite mer!

IMG_2222

Fagutvalgene i Innlandet

Vil du bidra på fylkesnivå? Vi etablerer flere fagutvalg som vil ha ansvar for saker innenfor ulike fagområder. Alle utvalgene trenger flere medlemmer, så om du har kunnskap eller engasjement innenfor et av disse områdene, vil vi svært gjerne høre fra deg!

Viser fra 1 til 4 av totalt 6 artikler