Bli med og gjør en forskjell

Vinner vi Fjordsøksmålet, redder vi Førdefjorden og sikrer alle fjorder, elver og vann i Norge sterkere rettslig beskyttelse. Men det koster å saksøke, og vi trenger all den støtten vi kan få.

Førdefjorden

Natur og Ungdom & Naturvernforbundet saksøkte staten for å tillate dumping av 170 millioner tonn gruveavfall i Førdefjorden. 10. januar kom dommen, dessverre fikk vi ikke medhold. Utrolig nok må vi også betale 1,4 millioner kroner for statens sakskostnader. Dette er penger vi ikke har. Støtt oss gjerne i kampen for rene fjorder.

Gi en donasjon

Du kan støtte Fjordsøksmålet økonomisk på flere måter:

  • Vipps et valgfritt beløp til #13042
  • Gave kan også overføres direkte til konto 5082.05.66715

Støtt fjordsøksmålet

Gi et øremerket bidrag – Sammen skal vi redde Førdefjorden!

Start en innsamlingsaksjon for Fjordsøksmålet

Har du bursdag snart, skal du gifte deg, eller vil du gjøre et stunt eller en utfordring som fører til en forskjell for naturen? Du kan starte din egen innsamlingsaksjon for Fjordsøksmålet på Spleis!

Går du inn på lenken under og scroller litt ned, kan du la deg inspirere av tidligere eller pågående innsamlingsaksjoner for Fjordsøksmålet. For eksempel har Ingjerd svømt for Førdefjorden, Ole Bjørn og Flip har plukket søppel for levende fjorder og Ingvild har hatt bursdagsinnsamling for Fjordsøksmålet.

Spre ordet!

Jo flere som hører om Fjordsøksmålet, jo sterkere stiller vi i retten. Hjelp oss med å spre ordet ved å snakke om Fjordsøksmålet med dem du kjenner, og dele postene våre i sosiale medier.


Alle inntekter er øremerket Førdefjordsøksmålet. Dersom vi skulle sitte med et overskudd av innsamlede midler etter søksmålet, vil disse fordeles mellom organisasjonene og brukes i tråd med våre respektive formål, dvs. formålsparagrafene i vedtektene våre.