• Er vipa i ferd med å forsvinne fra Hordaland?

  Helt siden 1990-tallet har vipebestanden i Hordaland hatt en negativ utvikling. Denne trenden motvirkes ikke av et lite oppsving i 2017.

  Les mer
 • Plastjakten har begynt!

  1 øy. 2 dager. 30 frivillige. 700 kg plast.

  Les mer
 • Regjeringen bevarer Øystesevassdraget

  Regjeringen gikk i dag inn for å bevare det unike Øystesevassdraget i Hordaland. Enestående elvenatur er nå reddet. – Dette er en stor seier! Øystesevassdraget er en nasjonal perle, sier Silje Ask Lundberg, leder i Naturvernforbundet.

  Les mer
 • Bli frivillig

  Våre frivillige er hjertet i organisasjonen vår. De har engasjert seg i saker som E39, bybane, vannkraftutbygging og energismarte bygg.

  Les mer

Du er her:

 • Hordaland

Nyheter

IMG_3185

Naturgledetur: Naturglede til ungdommen!

Torsdag 8. oktober var Sigrid Skrivervik Bruvoll og Synnøve Kvamme fra Naturvernforbundet Hordaland med på Turlagets Newton Camp 2015, for å fylle en av turdagene med naturgledeinnhold til ungdommen.

NaturligOnsdag071015_Opprop-sak
Les oppropet mot forslaget til Bybudsjett 2016

Grønt skifte i glemmeboka?

09.10.2015

Har man glemt det nødvendige grønne skiftet som det til stadighet snakkes så varmt om? Det har i alle fall Høyre/Frp byrådet gjort i forslag til bybudsjett for Bergen kommune. Last ned oppropet til Framtiden i våre hender, Naturvernforbundet og Natur og Ungdom her.

Naturgledetur langs Arnaelva.

Naturgledetur til Arnaelva

Les om da Naturvernforbundet Hordaland, i samarbeid med Arna Sportsfiskarlag, inviterte i underkant av 30 naturglade og lærelystne barn og voksne på en sprellende Naturgledetur langs Arnaelva.

Viser fra 41 til 44 av totalt 500 artikler