Du er her:

  • Hordaland
  • Fiksefest for elektronikk (og annet)

Fiksefest for elektronikk (og annet)

Tid: 25.10.2019 kl. 17:00-20:00

Sted: Marineholmen Makerspace, Thormøhlens Gate 41E, 5006 Bergen

Er du klar over hvor gøy og givende det er å reparere tingene du eier fremfor å kaste og kjøpe nye ting? Opplev reparasjonsmagien sammen med oss og bli med på fiksefest på Marineholmen makerspace.

Dette kan vi reparere: datamaskiner, IPhoner, lydutstyr, småelektronikk, lamper, paraplyer og klær.

SÅNN FUNGERER DET:
1. Bestem deg for hva det er du vil fikse. Gi oss gjerne beskjed her om at du kommer, hva du tar med og hva som er problemet. Da er sannsynligheten større for at vi kan hjelpe.


2. Kjøp gjerne inn ekstradeler og ta med hvis det trengs, eller få gode råd om dette på fiksefesten.


3. Noen fiksere har både utstyr og deler med seg - da kan du betale dem litt for delene.


4. Møt opp - kom tidlig og helst med godt humør! (senest 19:00 for fiksing).Vi registrerer hva du har tatt med, og viser deg til rett reparasjonsplass. Må du vente kan du ta en kopp kaffe og et kakestykke og slå av en prat med fine folk.

Husk også at alle reparasjoner skjer på eget ansvar!

Dette arrangementet arrangeres i samarbeid mellom Naturvernforbundet Hordaland, Framtiden i våre hender - The future in our hands Bergen og Marineholmen Makerspace. Vi gleder oss til å fikse sammen med deg.

Du kan lese mer om arrangementet og melde fra om hva du tar med deg på facebook: https://www.facebook.com/events/2372855136363635/

Nyheter

Gjenbruksuken-Bergen-Foto-Bir-e1572951512827

Bli med på Gjenbruksuken!

Bergenserne ønsker å redusere forbruket sitt. Nå inviterer Bergen kommune, BIR og Naturvernforbundet Hordaland til en uke med aktiviteter for å gjøre det enklere, morsommere og mer meningsfylt å forbruke mindre.

Hordfast

Stans Hordfast!

Der Hordfast er enkelte partiers våte drøm, er monsterveiprosjektet også svært dårlig nytt for både klimaet og for den verdifulle myren, regnskogen og kystlandskapet som blir ødelagt. Derfor foreslår vi at vi lager nasjonalpark - ikke motorvei!

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler