Du er her:

  • Hordaland
  • Fiksefest for elektronikk (og annet)

Fiksefest for elektronikk (og annet)

Tid: 25.10.2019 kl. 17:00-20:00

Sted: Marineholmen Makerspace, Thormøhlens Gate 41E, 5006 Bergen

Er du klar over hvor gøy og givende det er å reparere tingene du eier fremfor å kaste og kjøpe nye ting? Opplev reparasjonsmagien sammen med oss og bli med på fiksefest på Marineholmen makerspace.

Dette kan vi reparere: datamaskiner, IPhoner, lydutstyr, småelektronikk, lamper, paraplyer og klær.

SÅNN FUNGERER DET:
1. Bestem deg for hva det er du vil fikse. Gi oss gjerne beskjed her om at du kommer, hva du tar med og hva som er problemet. Da er sannsynligheten større for at vi kan hjelpe.


2. Kjøp gjerne inn ekstradeler og ta med hvis det trengs, eller få gode råd om dette på fiksefesten.


3. Noen fiksere har både utstyr og deler med seg - da kan du betale dem litt for delene.


4. Møt opp - kom tidlig og helst med godt humør! (senest 19:00 for fiksing).Vi registrerer hva du har tatt med, og viser deg til rett reparasjonsplass. Må du vente kan du ta en kopp kaffe og et kakestykke og slå av en prat med fine folk.

Husk også at alle reparasjoner skjer på eget ansvar!

Dette arrangementet arrangeres i samarbeid mellom Naturvernforbundet Hordaland, Framtiden i våre hender - The future in our hands Bergen og Marineholmen Makerspace. Vi gleder oss til å fikse sammen med deg.

Du kan lese mer om arrangementet og melde fra om hva du tar med deg på facebook: https://www.facebook.com/events/2372855136363635/

Nyheter

Prosjektkoordinator Synnøve Kvamme, Naturvernforbundet Hordaland
Plastjakten:

Ryddeaksjoner for studenter

Denne høsten arrangerer vi ikke mindre enn 6 plastryddeaksjoner for studenter i Bergen sammen med Naturvernstudentene. Er du student og har lyst til å gjøre en innsats for miljøet er du hjertelig velkommen!

Hatten dugnad
Prosjekt: Bevaring gjennom skjøtsel

Bli med oss å restaurere av kystlyngheia på Rapeneset

Har du lyst til å drive med praktisk naturvernarbeid? Da må du bli med oss på dugnad. Sammen bidrar vi i den nasjonale innsatsen for å fjerne fremmede treslag, samtidig som vi bevarer et svært viktig kulturminne- og friluftsområde.

KVanndalselva

Kvanndalselva går fri!

25.06.2020 | Sist oppdatert: 30.06.2020

Det blir ikke vannkraftutbygging i Kvanndalselva. Kartleggingsrapport avdekket 15 rødlistede arter langs hele elveløpet.

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler