Du er her:

  • Hordaland
  • Lag bivokspapir med oss på Økomarkedet!

Lag bivokspapir med oss på Økomarkedet!

Tid: 14.09.2019

Sted: Nygårdsparken i Bergen

Lørdag 14. september blir en dag fylt av foredrag, workshops, musikk og masse deilig mat i Nygårdsparken. Denne dagen inviterer Bergen kommune og Nygårdsparken Kafé Kollektiv sammen med mange andre til et økomarked med fokus på urbant landbruk, sanking og matsvinn.

Bivokspapir holder maten fersk, helt uten plast, og kan brukes mange ganger. På standen vår på Økomarkedet kan du kan lage ditt eget bivokspapir av gammelt restestoff - mens vi snakker sammen om store og viktige temaer som verdien av mat, hindre matsvinn og naturen som livsgrunnlag.

På økomarkedet feirer vi nemlig FNs 2. bærekraftsmål som er å utrydde sult, oppnå matsikkerhet og bedre ernæring, og fremme bærekraftig landbruk.

Det kommer til å bli gøy, lærerikt og ganske grisete!

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Nyheter

Hordfast natur

Venstre vil vrake ferjeløs E39!

Regjeringspartiet Venstre vil vrake motorveiprosjektet til fordel for grønn skipsfart og utbedring av eksisterende veier. - Et svært godt utspill! sier Gabriel Fliflet, leder i Naturvernforbundet Hordaland.

Gjenbruksuken-Bergen-Foto-Bir-e1572951512827

Bli med på Gjenbruksuken!

Bergenserne ønsker å redusere forbruket sitt. Nå inviterer Bergen kommune, BIR og Naturvernforbundet Hordaland til en uke med aktiviteter for å gjøre det enklere, morsommere og mer meningsfylt å forbruke mindre.

Hordfast

Stans Hordfast!

Der Hordfast er enkelte partiers våte drøm, er monsterveiprosjektet også svært dårlig nytt for både klimaet og for den verdifulle myren, regnskogen og kystlandskapet som blir ødelagt. Derfor foreslår vi at vi lager nasjonalpark - ikke motorvei!

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler