Du er her:

Naturlig onsdag: Fiksefest!

Tid: 02.05.2018 kl. 19:00-21:00

Sted: Bergen Off. Bibliotek / Askøy folkebibliotek

Har du noe du har lyst til å fikse, noe du har lyst til å lære å fikse, eller bare være sammen med hyggelige og fine folk i hyggelige og fine omgivelser?

Fiksefest 2. mai 2018

Velkommen på Naturlig Onsdags aller første Fiksefest. Har du noe du har lyst til å fikse, noe du har lyst til å lære å fikse, eller bare være sammen med hyggelige og fine folk i hyggelige og fine omgivelser?

Du er hjertelig velkommen! Fiksefesten finner sted to steder: Et på Bergen Offentlige Bibliotek, og et på Kleppestø senter på Askøy, i 2. etasje.

Vi stiller med fiksere som kan hjelpe deg å reparere telefonen, paraplyen din og gi datamaskinen din en diagnose. Kanskje vi også klarer å få tak i noen sykyndige?

REPARER TELEFONEN
Har du knust skjermen på IPhonen din og har lyst til å prøve å reparere den?

FÅ DATAEN DIAGNOSTISERT
Treige datamaskiner kan bli som nye etter et møte med vår datadoktor.

PARAPLYREPARASJON
Har bergensvinden ødelagt paraplyen din? Ta den med og lær å reparere den, hvis den er reparerbar. Er den ikke kan den fremdeles bli til nyttige reservedeler for
paraplyreparatøren.

Vi lover at dette blir et arrangement utenom det vanlige, for sammen med deg skal vi prøve å reparere de tingene du er glad i. Opplev reparasjonsmagien, for følelsen av å fikse noe du er glad i er mye bedre enn følelsen av å kaste det som er ødelagt.

Vel møtt!

Finn arrangementet på Facebook

Nyheter

Cruise Bergen
Innspill til sak

Begrensing av cruisetrafikken

06.09.2018

Vi krever ytterligere begrensinger på cruisetrafikken. Verdensarvbyen Bergen må stille likt med verdensarvfjordene - kun utslippsfrie cruisebåter fra 2026!

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler