04.mar 2024

Årsmøte Naturvernforbundet i Øygarden

Hva: Årsmøte
Når: 04.mar, kl. 18:00 – 20:30
Hvor: Biblioteket på Straume

Sunniva Vatle

Er du klar for å la deg fortrylle av Øygardens fantastiske natur? Vi inviterer deg til en uforglemmelig opplevelse på vårt kommende informasjonsmøte og årsmøte, der vi dykker inn i hjertet av vår unike natur og deler lidenskapen for dens vern.

Åpent for alle, ta gjerne med venner og familie!

Agenda for Informasjonsmøtet:

  • Velkommen / hvem vi er og hva vi ønsker å oppnå
  • Foredragsholdere om naturen i Øygarden og viktigheten av vern
  • Mulighet for spørsmål og diskusjon

Vi er heldige som har fått med oss inspirerende foredragsholdere som vil dele sin innsikt om den unike naturen i Øygarden og hvorfor det er så viktig å verne den. Dette er en flott mulighet til å bli inspirert, lære mer og bli en del av bevegelsen for naturskjønnhet og bærekraft.

Mer detaljert agenda og informasjon om foredragsholdere kommer et par uker før møtet.

Årsmøte:

Etter informasjonsmøtet vil vi ha vårt årlige årsmøte, hvor vi vil diskutere oppstarten av lokallaget, utfordringer og planlegge fremtiden sammen. Dette er også anledningen til å engasjere deg enda mer ved å melde deg til å sitte i vårt styre. Alle interesserte oppfordres til å delta! Om du ønsker å melde din interesse for å sitte i styret kan du sende en e-post til oygarden@naturvernforbundet.no

Praktisk Informasjon:

Dato: 4. mars

Tidspunkt: 19:30-20:30

Sted: Innbyggertorg og bibliotek på Sartor

Sosiale Medier:

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn i vår Facebook-gruppe og følge oss på Instagram. Her deler vi oppdateringer, inspirasjon og viktige nyheter.

Spre Kunnskap:

Vi vil gjerne be dere alle om å spre kunnskapen om Naturvernforbundet i Øygarden. Inviter gjerne venner, naboer og familie til å bli med oss. Jo flere vi er, jo sterkere blir vår stemme for naturen!

Vi ser frem til å møte dere alle og dele en inspirerende dag sammen. Sammen kan vi skape en grønnere fremtid for Øygarden!