03.sep 2023

Mesternes mester i Alvøskogen

Hva:
Når: 03.sep, kl. 10:00 – 14:00
Hvor: Alvøskogen

Ta familien med på Mesternes Mester i Alvøskogen!

kom deg ut dagen med dnt

Det kan være 3-5 deltagere per lag.  Alle lag starter til forskjellig tidspunkt, så registrer hvilket tidspunkt dere ønsker å starte.  Øvelsene i Alvøskogen er inspirert av Mesternes Mester på TV. Start blir i Alvøskogen mellom kl. 10.00-12.00 Varighet ca. 2-3 timer.

Vi i Naturvernforbundet Hordaland kommer også, med natursti for barn og ungdom.

Ved påmelding skal dere få bekreftelse på mail.  Hvis dere ikke får bekreftelse på mail er dere ikke registrert påmeldt.  Ta kontakt (trude.iversen@dnt.no) hvis dere har utfordringer med påmelding.

Alle kan delta, uansett alder. Det er mulig å stille reine barnelag, reine ungdomslag, reine voksen lag, familielag og blanding med både voksne, barn og ungdom 🙂  Hvis du ønsker å delta, men ikke har noe lag ennå, så skriv det i kommentarfeltet, så setter vi sammen et lag med deltagere i samme aldersgruppe.

Vi har et maks antall deltagere, men er det fullt sett deg på venteliste. Det blir ofte ledig plass når det nærmer seg.  Laget som vinner får navn inngravert på vandrepokalen, og får ha vandrepokal hos seg fram til neste arrangement gjennomføres.  Da går den videre til neste vinnerlag.  Det blir også kåret beste lagnavn og artigste klesstil.

Det vil være en småbarnsløype, en barneskoleløype og en ungdomsløype/voksenløype. Det blir også en Mesternes Mester extreme som ungdom og voksne kan melde seg på: https://www.dnt.no/aktiviteter/158025/925510/ 

Bli med som frivillig!

Det er behov for frivillige som vil hjelpe til ved aktiviteter og grilling. Ta kontakt med Trude på telefon 91 75 54 45 eller på mail til trude.iversen@dnt.no eller meld dere som frivillig til arrangementet her: Meld deg som frivillig til Mesternes Mester 4. september 

Arrangører

Arrangementet skjer i samarbeid mellom Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen, DNT ung Bergen, Mathopen Idrettsskole, Lions Laksevåg, Godvik Sjøspeidere, Godvik Sanitetsforening, Naturvernforbundet Hordaland og Loddefjord IL frisbeegolf.