Du er her:

#Valg21

Få med deg årets valgdebatter!

Det kommende stortingsvalget må bli et valg for både klimaet og naturen. Derfor inviterer vi til valgdebatt torsdagene 19. august og 2. september. Temaene blir "Er naturen verdiløs når motorveien skal frem?" og "Klima, olje og fornybar energi".

For å få svar på spørsmålene vi lurer på har invitert stortingskandidatene fra partiene som er representert på Stortinget i dag på to valgdebatter:

VALGDEBATT: Er naturen verdiløs når motorveien skal frem?

 

Tid: Torsdag 19.08.2021 kl. 19:00-20:30

Sted: Litteraturhuset i Bergen

 

Å ta vare på naturen er lett, helt det oppstår en interessekonflikt og arealene "trengs" til noe annet. Vi er opptatt av hvordan politikerne verdsetter naturen, og lurer på hvilke partier som godtar å ødelegge verdifull natur for å sikre seg en f.eks en motorvei.

Mer informasjon om arrangementet her.

 

Valgdebatt: Kloden brenner - hvordan kvitter vi oss med oljen?

 

Tid: Torsdag 02. september, 19:00 - ca 20:30

Sted: Litteraturhuset i Bergen

Hva som skjer i energipolitikken fremover vil være helt avgjørende for om vi når klimamålene, men hva mener partiene faktisk om tiltak som stans i leteaktiviteten, elektrifisering av sokkelen, fornybar energi og energieffektivisering?

Mer informasjon om arrangementet her.

 

Begge debattene holdes i Auditoriet på Litteraturhuset i Bergen, og den gjeldende smittevernsituasjonen vil avgjøre publikumskapasiteten.  Det er gratis å komme inn, men husk å bestille billett i forkant!

Begge arrangementene vil også bli streamet.

Artikkelen ble sist oppdatert: 17.08.2021

Nyheter

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler