Du er her:

Bli med på Klimafestivalen §112

Denne uken arrangeres Klimafestivalen §112 i Bergen, med masse spennende arrangementer og aktiviteter.

I dag åpner Klimafestivalen §112, som arrangeres fra 5. til 12. juni.  Målet er å inspirere befolkningen til å støtte opp om de samfunns- og livsstilsendringer som må gjøres for å sikre et stabilt klima og et bærekraftig samfunn. 

Er du opptatt av klima, natur og bærrekraft finner du garantert et arrangement som passer for deg som del av festivalen. Det blir både debatter, quiz, åpne hager, foredrag, verksteder og mye, mye mer! 

Her finner du oversikten over alle arrangementene i festivalen.

 

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 08.06.2021

Nyheter

Oljeplattform
Onsdag 26.10 kl 19:00-21:00 på rom 118 i Bjørn Christiansens hus, Christies gate 12

Natur og Ungdom inviterer til ÅPENT MØTE om norsk oljepolitikk

De siste månedene har debatten om norsk olje vært preget av en ensidig halleluja-stemning. Nye oljefunn skal opp så fort som mulig, og hensynet til klimaendringene skyves til side. Ingen snakker om den endringen vi må se i Norge de kommende årene. At økt oljeutvinning ikke er forenelig med klima.

Askøy miljøpris

Fikk Naturvernforbundet Askøys miljøpris i striregnet

På Dronningen mottok Tone Haugland Naturvernforbundet på Askøys miljøpris i striregnet. Prisen gikk i år til Askøy senter som reduserer energiforbruket sitt med 50 prosent, har etablert ladestasjoner for el-biler og jobbet målrettet med kildesortering.

Klimafanfare - Casiokids

Klimafanfare på Festplassen

For å avslutte Bergen kommunes klimauke ble det fredag 13. mai arrangert Klimafanfare - en musikalsk og faglig hyllest til økt klimaengasjement - på Festplassen.

Viser fra 49 til 52 av totalt 149 artikler