Du er her:

Hverdagsreiser

Bli med på Sykle til jobben aksjonen 19. april

Det er bra for lufta, klimaet og egen helsa å sykle. Er du en av de som har du tenkt lenge på at du vil begynne å gå eller ta sykkelen, men ikke helt kommet i gang? 19. april er en bra dag og starte på. Da konkurrerer du med nesten 30 000 andre om å gå, sykle eller være aktiv på andre måter i 60 dager

Sykle til jobben aksjonen er en 60 dagers med konkurranse der du kommer i form sammen med nesten 30 000 andre. Konkurransen er hvert år, og er en fin måte å samle alle kollegaer til en felles aktivitet, som både er miljøvennlig og sunn.

 

Sykle til jobben-aksjonen er en tradisjonsrik aksjon som får deg og dine kollegaer i form. Loggfør aktivitetene dine og bli med i konkurransen. I 2015 var det mer enn 27 000 deltakere. Hvor mange får vi med i 2016?

 

Hvordan delta?

Delta alene eller i lag på 2 - 5. Loggfør både sykkelturer og dine øvrige aktiviteter. Enten det er en gåtur til super'n eller en hard økt på treningsstudio, alle aktiviteter teller med i kampanjen. Finner du ikke din aktivitet, kan du bruke kategorien «andre aktiviteter». Sykle til jobben støtter appen Endomondo og Strava.

 

Du kan følge med på dine egne, dine venners og kollegaers siste aktiviteter. Det gir inspirasjon å følge med på sitt eget og andres aktivitetsnivå. Her kan du heie på kollegaene dine, og se hvor erkerivalen er i løypa.

 

Konkurrere internt på arbeidsplassen, mot andre bedrifter og ikke minst; deg selv

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskapet, gleden og moroa man har sammen. Og ikke minst, får det mange ut av bilen og opp på sykkelen eller til fots, til glede for helsa og miljøet. Foruten å være gøy i seg selv, kan man vinne premier dersom man loggfører aktiviteten sin. Sykle til jobben trekker drøssevis av premier hver uke.

 

Les mer og meld deg på sykletiljobben.no