Du er her:

Enkle måter å verve på

Her finner du tips til enkle måter å verve på:

ImageSMS-verving
Vervestand
Ringeverving
E-postverving
Facebookverving

ImageSMS-verving

 

Husker du å spørre miljøinteresserte venner og bekjente om de vil bli medlem i Naturvernforbundet? Kanskje har de rett og slett ikke meldte seg inn fordi de aldri har blitt spurt, og en hyggelig melding er alt som skal til.

 

Send melding til alle på kontaktlista di og spør om de vil bli medlem. 

Forslag på tekstmelding:

  • «Jeg er medlem av Naturvernforbundet fordi jeg vil jobbe for en bærekraftig og rettferdig verden.  Bli med, du også! Send SMS kodeord NATUR til 2377»
  • «Jeg er medlem av Naturvernforbundet fordi jeg ikke vil spille rulett med framtiden til barna mine. Bli med, du også! Send SMS kodeord NATUR til 2377»
  • «Jeg er medlem av Naturvernforbundet fordi jeg vil bevare norsk naturmangfold for de som kommer etter oss. Bli med, du også! Send SMS kodeord NATUR til 2377»
  • «Jeg er medlem av Naturvernforbundet fordi jeg ikke vil tillate at Norge og verden blir rammet enda hardere av klimaendringene. Bli med, du også! Send SMS kodeord NATUR til 2377».

 

Ønsker de å selv melde seg inn kan de sende en SMS med NATUR til 2377.

Vervinger kan registreres på www.naturvernforbundet.no/verving

Til toppen

ImageVervestand

Vervestand er en fin måte å fortelle om lokallagets arbeid og samtidig komme i prat med folk. Gjør som Naturvernforbundet i Bærum og ha stand en søndag på parkeringsplassen ved et av kommunens mest populære tur-områder. Der står de og deler ut turkart og tilbyr medlemskap, et tiltak som både lagt merke til og satt pris på i nærmiljøet. En vervestand i gågata eller på torget en travel lørdag hvor dere byr på gratis økologisk kaffe kan også være en fin måte å komme i kontakt med folk på.

Trenger du råd til hvordan gå frem for å verve?

 


Her finner du oversikt over vervemateriell:

www.naturvernforbundet.no/vervemateriell

 

Til toppen

ImageRingeverving

Hva med å ta en liten halvtimes ringedugnad på neste lokallagsmøte? Gå gjennom kontaktlisten og lag en konkurranse, den som hanker inn flest nye medlemmer får en premie.

Til toppen

ImageE-postverving

Send en e-post med oppfordring om medlemskap til meningsfeller i lokalmiljøet.

Her er forslag på tekst:

"Jeg oppfordrer deg til å bli medlem i Naturvernforbundet. Naturvernforbundets arbeid for natur og miljø gir resultater. Med deg på laget kan vi sammen få til enda med. Gå inn på www.naturvernforbundet.no/medlem og meld deg inn. Da får du medlemsblad, rabatt i vår nettbutikk, invitasjon til arrangementer og aktiviteter og hjelp med dine hjertesaker. Å melde seg inn i Norges Naturvernforbund er noe av det viktigste man som enkeltperson kan gjøre for miljøet."

Til toppen

ImageFacebookverving

Del linken www.naturvernforbundet.no/medlem på Facebook sammen med en personlig oppfordring og få vennene dine til å bli medlem.

Du kan også bruke delefunksjonen (share) nedenfor og send en oppfordring direkte: 

Til toppen

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 25.08.2015