Du er her:

E-post og dokumenter

Alle aktive lokal- og fylkeslag i Naturvernforbundet har egen e-postkonto. E-postadressen er det samme som lokallagets navn.

For å logge deg på e-post og intranett gå til: https://naturvernforbundet.no/webmail

Trykk her dersom du trenger hjelp med brukernavn og passord

 

Slik logger du deg på epostkontoen fra Naturvernforbundet (videoguide):

Dersom du trenger hjelp til pålogging ta kontakt med Naturvernforbundets IT-leverandør Intility (døgnåpent) på telefon 24 10 34 00 (support@intility.no).

Dersom du har andre spørsmål knyttet til e-post og dokumentlagring for lokal- og fylkeslagene? Ta kontakt med Naturvernforbundets organisasjonsavdeling på organisasjon@naturvernforbundet.no

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 15.09.2020

 

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 29.09.2017

Nyheter

Lagrings- og samarbeidsmuligheter

Alle lokallagene har i tillegg til tilgang på e-post, også tilgang på en rekke andre microsoftfunksjoner. To av de er svært nyttige med tanke på arkiv og samarbeid: Sharepointområde og OneDrive.

Hjelpmedbrukernavnpassord653x341

Brukernavn og passord

Hvert lokal- og fylkeslag har sitt brukernavn og passord. Dette er påloggingsinformasjonen for både e-post og intranettsidene som gir tilgang til en rekke verktøy og lagringsmuligheter.

Office og Intility

Ny epost og IT-løsning for Naturvernforbundet

Naturvernforbundet vil nå endelig kunne tilby alle lokal- og fylkeslag en egen epostkonto, et eget hjemmeområde og tilgang til organisasjonens splitter nye intranet. Den nye løsningen lanseres mandag 20.mars 2017, og vi håper at dette fremover blir et godt verktøy for aktive og tillitsvalgte.