Du er her:

Landsmøte 2022

Høyringsforslag: Arbeidsprogram for Naturvernforbundet 2022-24

Arbeidsprogramkomiteen legg med dette fram forslag til arbeidsprogram for Naturvernforbundet i neste landsmøteperiode (2022-2024). Frist for tilbakemeldingar på høyringsutkastet er tysdag 25. januar 2022.

Arbeidsprogramkomiteen legg med dette fram forslag til arbeidsprogram for Naturvernforbundet i neste landsmøteperiode (2022-2024). 

Arbeidsprogramkomiteen består av: Synnøve Kvamme (nestleiar), Randi Storhaug (landsstyret og Rogaland), Ole Midthun (fylkesleiar i Innlandet), Katharina Karlsen Hessen (lokallagsleder Ås), Maja Bernhoff (lokallagsmedlem Nordreisa) og Morten Hansen (sentralstyremedlem Natur og Ungdom).  

Forslaget til arbeidsprogram er stort og omfattande, og me vil måtta gjera prioriteringar. Me ber særskilt om tilbakemeldingar om det er noko som kan takast ut/kva de synest er aller viktigast å prioritera med våre avgrensa ressursar. 

Høyringssvar kan sendast inn via dette skjemaet:  
https://forms.office.com/r/kDw2pYP1iM  

Har de spørsmål om arbeidsprogrammet, ta kontakt med rådgivar John Magne Tangen på jmt(a)naturvernforbundet.no, eller generalsekretær Maren Esmark på me(a)naturvernforbundet.no. 

Frist for tilbakemeldingar på høyringsutkastet er tysdag 25. januar 2022.    

 

På vegne av komiteen 

Synnøve Kvamme 
Nestleiar, Naturvernforbundet

 

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 20.12.2021