Du er her:

Leder av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen i Naturvernforbundet

Vil du jobbe for å dele verdens viktigste budskap?

Naturvernforbundet søker leder for kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen og vil ha deg som:

• brenner for kommunikasjon og kampanjer
• kan og vet hvordan man får budskap ut i media
• skjønner hva som fenger i sosiale medier
• vil være med å jobbe for flere medlemmer og støttespillere
• har jobbet i eller vært med i en organisasjon

Dette skal du selvsagt ikke gjøre alene. Sammen med deg vil du ha en dyktig og hyggelig avdeling på sju personer, som drifter alt fra nettsider, twitter og facebook til medlemsmagasin og -register. 

Vi søker deg som virkelig ønsker å være med i både planleggingen og gjennomføringen av kampanjer, arrangementer og andre aktiviteter.

Hos Naturvernforbundet vil du være en del av en bevegelse som hver dag jobber for å stanse klimaendringene og tapet av naturmangfold. Du vil jobbe for å flere til å reise miljøvennlig, stoppe plastforsøplingen, verne vakker natur og bidra til at organisasjonen vokser seg enda større og sterkere! 

Om Naturvernforbundet 
Naturvernforbundets sekretariat består av cirka 30 årsverk og holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk, med stor takhøyde og engasjerte kolleger. Organisasjonen har hatt en sterk positiv vekst i medlemmer og aktive de siste årene og har klare mål og ambisjoner for fremtiden. 

Om stillingen
Stillingen er fast med en prøvetid på 6 måneder. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med gode avspaseringsordninger og fleksitid. Stillingen lønnes i lønnstrinn 54-64 etter statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. 

Søknad og CV sendes som vedlegg i en e-post til naturvern@naturvernforbundet.no innen 25. januar og merkes «Leder av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen».     

For mer informasjon om stillingen kontakt: 

Kommunikasjons- og organisasjonsleder Anders Skrede på telefon: 99 00 27 64 
Kampanjeansvarlig Martin Ødegaard på telefon: 932 10 879