Du er her:

Rådgiver - miljøvennlig hverdag / grønt forbruk

Vi i Naturvernforbundet ønsker oss en medarbeider som har tro på det folkelige engasjementet i miljøkampen. Vi søker nå en forbruksrådgiver som er god på kampanje- og prosjektarbeid, og som blir inspirert av å jobbe med frivillige over hele landet.

Vi må gå fra et bruk-og-kast-samfunn til et samfunn hvor folk tar vare på og føler kjærlighet for tingene sine. Løsningene på miljøutfordringene består av både store samfunnstiltak og små forbruksendringer hver enkelt av oss kan gjøre. Vi søker en forbruksrådgiver som vil ha ansvaret for fikse- og reperasjonsprosjekt Ta vare på det du har, og bidra i flere av våre andre kampanjer og forbruksprosjekter som handler om energisparing, miljøvennlige hjem og grønt forbruk. Vi søker deg som kan gjennomføre aktiviteter i etablerte prosjekter samt bygge opp og videreutvikle nye kampanjer og prosjekter innenfor den sirkulære økonomien.

Vi søker en engasjert medarbeider med erfaringer fra prosjektarbeid, prosjektstyring og kommunikasjon, og som er god på å både starte og avslutte prosesser.

Stillingen er en toårig prosjektstilling med mulighet for forlengelse.


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Lede, planlegge og drifte prosjektet Ta vare på det du har 
  • Planlegge og gjennomføre kampanjer og arrangementer knyttet til eksisterende forbruksprosjekter
  • Bygge allianser med store samfunns- og næringsaktører
  • Omsette kampanjeerfaring til politisk gjennomslag
  • Samarbeide med våre fylkes- og lokallag og frivillige over hele landet


Kvalifikasjoner

  • God kjennskap til prosjektarbeid og prosjektstyring
  • Interesse for forbruksarbeid og politikk
  • God organisasjonsforståelse og erfaring fra frivillig arbeid
  • God økonomiforståelse og erfaring fra inntektsbringende arbeid
  • Høyere utdanning (minimum bachelornivå), men relevant erfaring kan oppveie for formell utdannelse

Om Naturvernforbundet
Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 24 500 medlemmer og rundt 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet jobber med et bredt spekter av saker innen miljø- og naturvern, men spesielt med områdene naturvern, klima, energi og samferdsel. 

Naturvernforbundets sekretariat holder til i Mariboes gate 8 i Oslo sentrum og har ca. 30 årsverk . Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk med stor takhøyde og engasjerte kolleger. Organisasjonen har hatt en sterk positiv vekst i både medlemmer og aktive og har klare mål og ambisjoner for det videre arbeidet.

Hva vi kan tilby
Stillingen er en toårig prosjektstilling, med muligheter for forlengelse. Du vil jobbe i et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kolleger som kan mye om prosjekter og natur- og miljøvern. Vi følger statens lønnsnivå og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med fleksitid og muligheter for avspasering. Stillingen lønnes i lønnstrinn. 45-59 etter statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søknad og CV sendes som vedlegg i en E-post til naturvern@naturvernforbundet.no innen 25. april og merkes rådgiver miljøvennlig forbruk .

Har du spørsmål kontakt:

Holger Schlaupitz
Telefon: 958 60 050

Martin Brandtzæg
Telefon: 905 56 371