Racer på sosiale medier?

Aldri har kampen for natur og klima vært viktigere! Naturvernforbundet trenger en ambisiøs kommunikasjonsrådgiver som kan løfte vårt kampanjearbeid.

Vi ser nå etter en kommunikasjonsrådgiver med ansvar for sosiale medier med oppstart så fort som mulig. Stillingen er foreløpig en ettårs prosjektstilling, men med mulighet for videreføring. 

Naturvernforbundet kommunikasjonsavdeling har svært kompetente medarbeidere som jobber med sosiale og tradisjonelle medier. De siste tre årene har vi benyttet Facebook strategisk til kampanjearbeid og rekruttering. 

Vi ser etter deg som er en racer på sosiale medier, som har erfaring med å skape engasjerende innhold og gode historier, og som synes det er morsomt å holde i dialogen og svare på spørsmål og henvendelser vi får fortrinnsvis via Facebook.

Du må gjerne ha jobbet med digital markedsføring, og du har allerede lært noe gjennom praktisk utprøving, testing og læring. Du vet hva som skal til for å konvertere, enten det er via Google, Facebook eller andre kanaler, og har teknisk innsikt og erfaring med å lage nødvendige strukturer for å få dette til. Vi ser etter en nysgjerrig og analytisk kollega med evne til å identifisere og utnytte muligheter på eget initiativ og i samarbeid med andre. Vi tror at du er opptatt av teknologi og data, og har en sterk interesse for hvordan digitale kanaler kan brukes til å skape engasjement og konvertering.

Du trives når:

  • Du får jobbe strukturert og etter en tydelig plan
  • Det skjer mye, og du holder hodet kaldt selv om det stormer.
  • Du bidrar til politisk og organisatorisk gjennomslag

Kvalifikasjoner vi vektlegger:

  • God forståelse for digital markedsføring og handel på nett, og arbeidserfaring innen performance marketing.
  • Erfaring med å bruke Facebooks og Googles verktøy for annonsering og analyse (du trenger selvfølgelig ikke å være ekspert i bruk av alle verktøyene).
  • Teknisk forståelse og kompetanse.
  • Solid interesse for data og analyse.
  • En positiv tilnærming, og en iver etter å lykkes sammen med andre

Om Naturvernforbundet

Naturvernforbundets sekretariat består av cirka 35 årsverk og holder til i hyggelige lokaler sentralt i Oslo. Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk med stor takhøyde og inspirerte kolleger. Organisasjonen har hatt  vekst i både medlemmer, aktive og lokallag de siste årene og har klare mål og ambisjoner for fremtiden.

Vi kan tilby:

Naturvernforbundet har et kreativt arbeidsmiljø med kort vei mellom ansatte og ledelse, og fra idé til gjennomføring. Du vil bli del av et fellesskap hvor alle kjemper for miljø- og naturvern.

Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med gode hjemmekontor og avspaseringsordninger og fleksitid. Stillingen vil bli lønnet etter intern lønnsstige innenfor lønnstrinn 48-69 etter Statens lønnsregulativ. En person med bachelorgrad og 5 års erfaring vil for eksempel havne på lønnstrinn 51 i Statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søk gjennom FINN!

Søknad til stillingen sendes f.eks gjennom «Enkel søknad» hos Finn.no. 

Søknadsfrist: så snart som mulig!

Mariboesgate 8, 0183 Oslo