Du er her:

Høst-el-sykling

Sykle kan man gjøre hele året høst, vinter, vår og sommer.

Sykle, så klart

Prøv elsykkel en uke eller lastesykkel en dag

Vil du prøve elsykkel i din egen hverdag? Vi gir innbyggere i Oslo og Akershus muligheten til å prøve elsykkel en uke eller lastesykkelen Packster en dag.

  • Er arbeidsplassen din med på "Sykle, så klart?" Registrer deg med ansattepost og reserver elsykkel nå på: sykle.moveabout.no. Les mer om hvordan din arbeidsplass kan bli med på "Sykle, så klart".
  • Er du medlem eller vil du bli medlem? Fyll ut dette skjemaet og du vil få tilsendt innloggingsinformasjon som kan brukes til å prøve elsykkel på sykle.moveabout.no
  • Har du bare lyst til å prøve elsykkel en uke? Hver uke gir vi folk i Oslo og Akershus muligheten til å låne elsykkel for ei uke. Har du lyst til å prøve elsykkel? Fyll ut dette skjemaet!

Sykkelbutikker i Bærum og Oslo:

Vi samarbeider med Scushi ElsykkelBuddy Bikes og Evo Elsykler. Sykkelbutikkene ligger i Oslo og Bærum

Våre støttespillere:

Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Helsedirektoratet, Bydel Sagene, samt "Sykle, så klart"-arbeidsplassene Renovasjonsetaten, Oslo Rådhus, JM, Regnskogsfondet, Framtiden i våre hender, Utviklingsfondet og Statkraft.

Les mer om sykling

IMG_1440

Elsykler du kan prøve en uke

Scushi Elsykkel, Buddy Electrics og EVO Elsykler fører elsykler tilpasset norske forhold og i forskjellige prisklasser og med ulike motorsystem.

DSC_0004-2

Her kan du låne elsykkel

Du kan låne elsykler hos Buddy Electrics på Økern, Scushi Elsykkel i Sandvika og EVO elsykler i Nydalen, Sandvika og på Skøyen.

Received_10158814887670391

Prøv elsykkel nå!

11.04.2017

Har du lurt på om elsykkel er noe for deg? Hver uke gir vi noen heldige muligheten til å prøve elsykkel.

SykkeldagSt

Bli med å inspirere til sykling

07.03.2017

Vi ønsker å inspirere flere til å sykle gjennom la folk prøve elsykkel, bli med på sykkeltur, gi sykkeltips og ikke minst jobbe opp mot skoler og politikere i vårt lokalsamfunn for å gjøre det enklere å være syklist. Vi vil gjerne ha flere med i arbeidet!

Viser fra 5 til 8 av totalt 23 artikler