Du er her:

 Stillhet ved Spålen i Nordmarka

Opplev stillhet. Bilde fra Spålen i Nordmarka. Foto: Gjermund Andersen

Oppdag naturen i Oslo og Akershus

Er du nysgjerrig på hva slags naturperler som ligger i nærheten? Vil du se med egne øyer hva NOA er så opptatt av å bevare?

NOA sitter med mye kunnskap om naturen i Oslo og Akershus som deles med alle som ønsker å vite mer. Gjennom NOA kan natur oppdages på flere måter. For eksempel kan man bli med på turer til flotte steder eller på spennende foredrag. Ta en spasertur til Frønsvollen i Nordmarka som er et fint samlingspunkt for medlemmer. Oppdag natur sammen med andre som trives ute i friluft. Ta med et Naturkart ut og utforsk områder rike på spennende grønne opplevelser for barn. Er du lærer kan også NOAs ressurser brukes til å lære elever om nærmiljøet.

Naturen i Oslo og Akershus er spennende å utforske og viktig å ta vare på. I Marka finnes det faktisk flere truete arter enn i resten av landet. Les videre om Marka på Marka-sidene som du kommer til ved å klikke på denne lenken eller se på måter å oppdage naturen på i menyen til høyre på denne siden.

Nyheter

Artsjakt_app

Bli med på artsjakt med NOA!

09.02.2017

Er du turglad og vil være med å begrense flatehogstene i Oslomarka? Mange mennesker som bor rundt i Oslomakas 19 kommuner reagerer på ødeleggelsene alle flatehogstene fører med seg. Ofte er det ens egne nærområder som blir berørt. Ta kontakt på skogsaker@noa.no for å bidra i artsjakten.

Viser fra 37 til 40 av totalt 74 artikler