Du er her:

Nyheter

Utvalg
Naturvernforbundets utvalg

Naturvernforbundets utvalg inviterer nye medlemmer

20.05.2022 | Sist oppdatert: 20.05.2022

Naturvernforbundets utvalg er viktige i vårt naturvernarbeid og mange engasjerte medlemmer legger ned mye arbeid i våre utvalg. Som det står i arbeidsprogrammet: «Nettverka og utvala i Naturvernforbundet skal vere ein ressurs for arbeidet i organisasjonen».

IStock-1272623962

Nye nettsider

Naturvernforbundet er godt i gang med å utvikle nye nettsider, som skal lanseres høsten 2022.

Nytt frå valgkomiteen

Valgkomiteen har no intervjua dei aller fleste sentral- og landsstyremedlemmene i Naturvernforbundet og vi har fått eit godt inntrykk av tilhøva i organisasjonen.   

Oppdatering av lag i Brønnøysundregisteret

Mange av Naturvernforbundets fylkes- og lokallag har eget organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret og står oppført i Frivillighetsregisteret. Nye regler gjør at alle lag som ønsker å motta momskompensasjon må være registrert i Frivillighetsregisteret.

Facebook-innsamling

Innsamling på Facebook

Har du lyst til å bidra til at Naturvernforbundet får større gjennomslagskraft for sine saker? Ved å opprette en innsamling for Naturvernforbundet på Facebook kan du oppfordre dine venner og bekjente til å gi oss et bidrag.

Aktiv - jobb med din miljøsak

Aktivitetstilskudd 2022

Planlegger dere et arrangement, en tur eller har dere lyst til å lære mer om en ny sak i laget deres, men mangler penger? Da kan aktivitetstilskudd være noe for dere!

Vil du vite mer om andelslandbruk?

Naturvernforbundet I Vestfold har drevet aktivt med andelslandsbruk siden 2012, og ønsker nå komme i kontakt med andre som ønsker delta i videre utvikling og administrering av andelslandbruk.

Viser fra 1 til 12 av totalt 15 artikler