Bli med på ravinevandring i truet ravinedal ved Vorma

Ravinekomplekset Veset V, omtalt som Holter/Veset ravina, er unikt. De omfavner et rikt biologisk mangfold og er frodige, så de skaper en spennende ramme for opplevelser. Bli med inn i jungellandskapet og opplev den spesielle sfæren.

Kulturminnebøndene og NOA arrangerer ravinevandring søndag 11.juni. Med Kåre Homble som guide blir dette en spennende og lærerikt tur og vi håper at mange kommer for å oppleve denne A-lokaliteten.

 Selv om flertallet i Nes kommune lover at ravinekomplekset ikke skal røres, så fins ingen garanti før dette er nedfelt i et plandokument. En interpellasjon ble utsatt nå i april og politikerne skal komme tilbake til saken. Derfor er all oppmerksomhet og engasjement i ravinelandskapet viktig.

Det blir også mulighet til å delta på slått i området, lørdag 24.06.

Turen starter kl.11.00. Før turstart på Veset serverer vi kaffe og boller til alle som kommer litt i forkant. Framme på Huser gård på ettermiddagen er det mulig å kjøpe seg mat og drikke.

Turstart går fra Veset gård: www.vesetgard.no

Veganvisning Fra Oslo; E6 ved Kløfta ta avkjøring mot Kongsvinger, i Vormsund passere bru over Vorma, deretter til venstre mot Eidsvoll, kjøre 4,2 kilometer fra Shell Vormsund.