Fullt hus på Litteraturhuset

Arne Nævra fylte Litteraturhusets største sal på en tirsdag kveld. Mange ville være med på skogsopplevelsene. Live kåsseri og bilder i verdensklasse er ikke hverdagskost.

Nævra kåsserte rundt bildene sine. Det var stor steming på Litteraturhuset. Samtalen fortsatte etter foredragets slutt i Litteraturhusets kafe.

Ikke gå glipp av neste mulighet til en kveld med NOA på Litteraturhuset:

Onsdag 30. november kl. 18:00

Er biodrivstoff fra norsk skog et godt klimatiltak? Debattmøte med innledning fra forskere? 30.november kl. 18.00

ImageØkt bruk av biodrivstoff fra norsk skog framheves av mange som et viktig tiltak for å redusere bruken av fossil energi. Er dette en riktig vei å gå, eller er vi på ville veier? Ulike synspunkter fremmes fra forskerhold.  Hva er forskningsbasert kunnskap?  I hvilken grad reduseres CO2 utslippene, hva er nettoeffekten? Skygger satsingen på biobrensel for satsing på andre tiltak med mer sikker CO2-effekt? Hva vil effektene være på biologisk mangfold? Hva med effektene for friluftslivet? Vi inviterer til debatt med innledninger fra professor Dag Hessen, Universitetet i Oslo, Erik Framstad, forskningssjef, Norsk institutt for naturforskning, NINA og Rasmus Astrup, forskningssjef, Norsk institutt for bioøkonomi, NIBIO.

Sted Litteraturhuset i Oslo. Wergelandsveien 29

Arrangør: Naturvernforbundet i Oslo og Akershus

Nærmere opplysninger på Litteraturhusets hjemmesider: litteraturhuset.no