#mittgrønneoslo – Mitt Grønne Oslo

Lørdag 4. juni blir det stor festivali Sofienbergparken. NOA trenger frivillige som kan hjelpe oss på stand. Har du mulighet til å stå en time eller to? Send en mail til maria@noa.no

Oslo kommune arrangerer miljøfestival i forbindelse med Verdens Miljødag. På NOAs stand vil du blant annet kunne få hjelp og råd om hvordan du kan reparere barnevognen din. Wade fra Barnevognverksted viser enkle tips og triks til fiksing og vedlikehold av barnevogner som feks slange/dekk skift og lapping av slange,smøring og rustfjerning, stramming etc. Han tar med en sliten barnevogn for å demonstrere hvordan den lir som ny i lpet av dagen. Hvis du har med deg barnevogn med feil og mangler, kan du få tips og hjelp av Wade.

NOA har ogs med smaksprøver fra naturen. Edle fra Vildkransen forteller om hva du kan spise i naturen. Du kan også kjøpe hennes siste bok.

Hos oss kan barna få lage sitt eget herbarium. Vi har med blomsterspesialister som hjelper deg å finne navn på blomster og planter.

Det er en aktiv festival. Musikkfest Oslo har en scene i parken, dit det kommer mange artister i løpet av dagen. Bli med, da vel!