Naturvernforbundet i Bærum utlyser stilling: Prosjektmedarbeider/Koordinator – 50-års jubileum

Naturvernforbundet i Bærum fyller 50 år i 2022. Vi ønsker å benytte jubileumsåret til å vise hvor viktig det er å ta vare på naturen i Bærum. Vi ønsker derfor å engasjere en prosjektmedarbeider/Koordinator. Kanskje passer det deg som er student, eller en sprek pensjonist?

Vi trenger hjelp til å planlegge og gjennomføre aktiviteter i jubileumsåret, bl.a. jubileumsfest 25. september, verve- og informasjonsaktiviteter, møter, turer og mulige aktiviteter for barn. Andre oppgaver kan også være aktuelle.

Du må være interessert i natur, selvstendig, initiativrik og samarbeidsorientert. Vi ser for oss et engasjement i ca. 25% stilling, lønn i l.tr. 46 eller etter avtale.  Eventuelt godtgjøring på timebasis. Engasjementet vil vare ut 2022, med tiltredelse så snart som mulig.

Interesserte kan kontakte styreleder Kari Balke Øiseth (e-post: kari.oiseth@gmail.com mobil 90518537) eller nestleder Liv Hilde Vårvik Lien (e-post:  livhildev.lien@gmail.com mobil 90015561). Skriftlig søknad med CV sendes på e-post til styreleder/nestleder innen 10. desember.