Oslomarka, vår grønne naturskatt

Tirsdag 12. november inviterer NOA til naturopplevelse på Litteraturhuset i Oslo. Fotografene Kai Jensen og Espen Bratlie vil gjennom bilder og ord formidle sine magiske opplevelser i OsloMarka, og samfunnsviter og skribent Andreas Hompland vil kåsere med et skråblikk om sitt forhold til Marka.

NOA har i de senere årene arrangert møter på Litteraturhuset som i ord og bilder viser norsk natur. Arne Nævra, Marius Nergård Petterssen og Ivar Bjørdalsbakke har gitt oss fantastiske innendørs naturopplevelser. Formålet med disse møtene har vært å formidle hvor flott og hvilken kilde til naturopplevelse norsk natur er. Gjennom dette vil vi øke forståelsen for og støtten til det arbeidet Naturvernforbundet og NOA gjør for å ta vare på norsk natur. 

Denne gangen er det Marka som står i sentrum, og det er ikke tilfeldig. I år er det 10 år siden Markaloven ble vedtatt, og i anledning miljøhovedstadsstatusen ønsker vi å sette Marka og dens eventyrskoger høyt på agendaen. 

To flotte markafotografer og én hyppig markabruker med god formuleringsevne vil gi oss biter av sine opplevelser. 

Sted: Wergeland-salen på Litteraturhuset
Tidsramme: kl 18-20, 
Pris kr 50,- i døren

Det har på de tidligere arrangementene vært svært godt oppmøte, så vi anbefaler å sette av kvelden og ikke møte opp for sent.