Ravinetur til Farseggen

Søndag 7. juni 2020 arrangerer vi «jungeltur» i ravinene. Det er også mulighet for tur 4. juni! NB: Vi ønsker påmelding med navn og tlfnr. Les mer nedenfor!

Etter en lang pause på grunn av forbud mot arrangementer og samlinger, ønsker vi nå å starte opp med ravinetur til Farseggen.

NB:
På grunn av pandemien er vi pålagt å ha oversikt over alle deltagerne slik at det er mulig å kontakte dere dersom noen i ettertid skulle bli syke. Vi oppfordrer derfor de som vil være med om å melde seg på med navn og tlfnr før turen. Det er mulig å møte opp uten påmelding, men da må vi få oppgitt navn og tlfnr før start. De som møter uten påmelding risikerer å bli avvist dersom turen er fulltegnet, men risikoen for det er nok ikke så stor.  Underveis må alle sørge for å holde tilstrekkelig avstand til andre, og vi forutsetter at de som deltar, følger myndighetenes øvrige regler. Påmelding ved SMS til turleder Birigtta Prøis, tlf. 97 71 74 85. 
NB

Turen går først langs Pilegrimsveien før vi dukker ned i Skedsmos jungel for å oppleve en helt annen verden enn den vi ser i den “vanlige” skogen vi går i ellers, med et yrende liv av både fugler og planter. Ta på gummistøvler og lange bukser uansett vær, og ta med mat og drikke til vår pause ved den idylliske bekken. Turen varer ca 3 timer. Ta kontakt med Birgitta om du har noen spørsmål.

Oppmøte på parkeringsplassen ved Skedsmo kirke klokka 11.00 søndag 7. juni. 
 

Ekstra: 
Torsdag 4. juni kl 18 er det også ravinetur til Farseggen i regi av Norsk Botanisk Forening – Østlandsavdelingen i samarbeid med Naturvernforbundet. Påmelding på forhånd. Lenke: https://www.facebook.com/events/2520156024961796/