Storstilt åpning av Frønsvollen – og sommerfest for NOA

Søndag 10. juni kl 1300 blir det storstilt åpning av Frønsvollen, Naturvernforbundets senter for markakultur og eventyrskoger. Du er hjertelig velkommen! Etter at åpningsarrangementet er slutt fortsetter samlingen ut i sommernatten med NOAs sommerfest.

På Frønsvollen møter du beitende kyr og glade mennesker. Kulturlandskapet er ryddet og danner en fin ramme for Naturvernforbundets nye møteplass i Nordmarka. Vi serverer rømmegrøt og saft, det blir natursti for barna og markainformasjon for de voksne. For de som vil blir det også mulighet for en omvisning i en av markas eventyrskoger.

Frønsvollen drives av Naturvernforbundet i Oslo og Akershus, i samarbeid med Friluftsetaten i Oslo kommune.

NOAs sommerfest
Når åpningen av Frønsvollen er slutt, og gjestene gått hjem, starter NOAs sommerfest. Juninatta er lys og varm, det er spådd flott vær. Stemningen blir god, og lettet etter stor innsats fram mot åpningen av Frønsvollen. Alt dette må feires, og hvor kan vi gjøre det bedre enn på tunet på Frønsvollen, mens rugda flyr sin faste rute over vollen?

Ta med grillmat og annet du vil spise, dessuten drikke. Fortsetter varmen, vil myggolje være aktuelt. Overnatting og rett på jobb? Ta i så fall med sovepose og liggeunderlag. Eller hva med å møte soloppgangen på Oslos beste utsiktspunkt – Vettakollen?

Stier og veier til Frønsvollen. Klikk på bildet for å se større kart.