Sykkelstand på miljøtorg på Bydelsdagene til Sagene

Naturvernforbundet i Oslo og Akershus stiller opp med sykler for å kunne gi folk mulighet til å prøve elsykler på Bydelsdagene på Sagene. Kom for å prøve eller bare å hilse på!

gjeng på sykler

Ved å sykle fremfor å kjøre bil kan du ta vare på naturmangfoldet, bidra til god byluft og redusere klimagassutslipp. Sagene bydel ligger godt til rette for å sykle til de fleste deler av Oslo sentrum, og mange er flinke til å sykle eller ta buss allerede. Likevel kan en hindring være at selv om man kan rulle ned til byen, må man sykle i nesten kontinuerlig oppoverbakke når man skal hjem. Her kan elsykkelen senke terskelen for mange på Sagene for å begynne å sykle, begge veier. Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) stiller derfor opp på bydelsdagne for å gi flere mulighet til å prøve elsykkel. I tillegg ønsker vi selvfølgelig å snakke om hvordan vi kan gjøre Oslo og Akershus til et sykkel- og miljøvennlig sted å bo.

Kom! Kom! Hvis du vil prøve elsykkel eller slå av en prat!

Bli også gjerne med på stand: Ta kontakt med Kristin på tlf 913 05 213 eller e-post kr@naturvernforbundet.no.

Det skjer mye annet gøy på bydelsdagene. Les mer her.

Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) jobber for å ta vare på naturmangfoldet, lufta og å redusere klimagassutslipp. Prosjektet «Sykle, så klart» skal bidra til at flere velger sykkel fremfor bil. Les mer på naturvernforbundet.no/syklesaklart