Du er her:

Hva er Reparasjonsgavekortet?

Gavekortet som gjør det mulig å både gi og motta en profesjonell reparasjon i gave.

Vi vet at reparasjoner er noe mange sliter med å unne seg. 

Med Reparasjonsgavekortet er det endelig mulig å både gi og motta en profesjonell reparasjon i gave. I tillegg er det enkelt - og fleksibelt.

 

Mange reparasjoner

I stedet for å være knyttet til reparasjon av én bestemt type ting, kan reparasjonsgavekortet brukes til et stort spekter av ulike reparasjoner.

Her er er noen av de tingene du kan bruke Reparasjonsgavekortet til å få reparerert:

- klær

- hvitevarer

- mobiltelefoner og datautstyr

- møbler

- sko 

 

Mange, lokale reparatører

I stedet for å være tilknyttet én bestemt butikk, kan dette gavekortet brukes til nettopp den reparasjonen du trenger. Reparasjonsgavekortet kan brukes til mange forskjellige typer reparasjoner og hos mange av Bergensregionens reparatører.


 

100% idealistisk

Reparasjonsgavekortet er utviklet av Naturvernforbundet Hordaland som del av prosjektet "Ta vare på det du har" og er 100% idealistisk.

Formålet med gavekortet er utelukkende å bidra til at du og jeg tar bedre vare på de tingene vi allerede eier, at vi reparerer mer, og dermed både kjøper og kaster mindre.

Samtidig vil vi at Bergensregionens reparatører skal fortsette å være her. Vi ønsker å støtte og styrke dem alle sammen. Derfor går hele gavekortets verdi direkte til den reparatøren du velger å bruke. 

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 26.11.2019

Mer om reparasjonsgavekortet