Du er her:

  • Rogaland
  • Familiedag - Bli med i kampen mot marin forsøpling!

Familiedag - Bli med i kampen mot marin forsøpling!

Tid: 28.10.2018 kl. 12:00-15:00

Sted: Mostun Natursenter

Bli med oss i kampen mot marin forsøpling!

Havet renn over av plastikk, og kampen for å redusere bruken av plast er i gang. I staden for å nytte plastposar, kva med å nytte ditt eigeproduserte tøynett? 
Velkommen til tøynett-verkstad for store og små! Her kan du kan male og dekorere ditt eige nett heilt etter eige ønske - berre fantasien set grenser. Kanskje det vært eit skonett, ein ny pose til gymkleda, ei nyttig julegåve, eller eit nett til å samle strikketøyet i? 

Tøynetta kostar 50,- stk, me stiller med maling og penslar! 
Det kan vera lurt å ha på seg klede ein ikkje er redde for, som tålar ein potensiell malingsflekk.

Me jobbar også for å få på plass ein reparasjonskafé - slik at du kan forlenge livet til noko du allereie har istaden for at det går i søpla. Alle reparasjonar er gratis. 

På tunet setter me opp bålpanna slik at du kan grille noko medbrakt eller forsyne deg med varm saft. 

Velkommen!

Nyheter

Viper 2 foto Ingvar Grastveit

Vipeseier i Time

31.10.2018

Vipene på Mossigemarkene i Time kommune, kan se framtida lysere i møte. Fylkesmannen tillater ikke nydyrking av en av de beste vipelokalitetene i kommunen.

Dalen I

Ulovlig deponi ved Jørpeland?

16.10.2018

Naturvernforbundet i Strand har varslet myndighetene om mulig ulovlig deponi samt forurensende drift av Dalen pukkverk utenfor Jørpeland. Kommunen har nå varslet kontrolltilsyn av virksomheten.

IMG_7386

Alle elsker trær

14.09.2018

I hvert fall mange nok til å fylle Lille Maritim i Haugesund og Mostun Natursenter i Stavanger. Tre foredragsholdere, hvorav to forfattere, underholdt 160 tilhørere onsdag og torsdag 12 og 13.september.

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler