Du er her:

Gjenvalgt styreleder i fylkeslaget, Hallgeir Langeland. Foto: Naturvernforbundet

Gjenvalgt styreleder i fylkeslaget, Hallgeir Langeland. Foto: Naturvernforbundet.

To nye år med Langeland

Hallgeir Langeland ble valgt for to nye år som styreleder på fylkeslagets årsmøte i går, mandag 24.april. Årsmøtet sier nei til Jærlina (ytre trase) og fire-felts motorvei til Kristiansand.

Med seg i styret får Hallgeir følgende:

Wenche Skorge, Randi Storhaug, Ellen Jepson, Hugh Clarke og Kjetil Nilsen. 

Bjarte Hetland takket for seg etter flere år i styret og ble erstattet med Hugh som rykket opp fra varamedlemsplass. Wenche overtok styreplassen til Per Terje Haaland som fortsetter som varamedlem. 

Som varamedlemmer ble valgt Anne Elisabeth Carlsen (gj.v.), Bothild Åslaugsdotter Nordsletten (gj.v.), Susan Renshaw (ny) og altså Per Terje Haaland. 

Wenche Skorge er nominert til fast plass i Naturvernforbundets landsstyre med Kjetil Nilsen som vara. 

Styrets forslag til årsmelding, regnskap, budsjett og årsprogram ble vedtatt av årsmøtet som samlet 15 medlemmer. 

Det ble vedtatt en årsmøteuttalelse til planene om fire-felts motorvei mellom Stavanger og Kristiansand. Denne kan du lese et annet sted på denne siden. 

Nyheter

Espedalsstølen 4 starten på veien

ATV-vei i verneområde

02.11.2017

Øvre Espedal Velforening har bygd mer vei i Frafjordheiane landskapsvernområde enn de fikk lov til av verneområdestyret. Miljøvernorganisasjoner ber styret om å vurdere politianmeldelse og krav om retting.

IMG_1854

Årets andre utgave av Rygjavern

21.09.2017

Rygjavern holder koken. Årets andre utgave fikk medlemmene i postkassen i slutten av august. Nå kan du laste ned og lese bladet på PC'en din.

60 personer

Utleie Inge Steenslands Hus

21.09.2017

Mange har allerede oppdaget at det går an å leie Inge Steenslands Hus, nybygget vårt på Mostun natursenter. Her kan du finne ut mer om priser og utleievilkår.

Viser fra 1 til 4 av totalt 500 artikler