07.mar 2024

Torsdagskafé – Digital verktøykasse

Hva: Torsdagskafé
Når: 07.mar, kl. 18:00
Hvor: Ytre Sandgate 7

Fleseland, Marita

Vi starter opp med årets første torsdags-kafé.
Vinteren henger enda litt igjen, så vi tillater oss å sitte varmt og godt inne med hodene nedi skjermene. Temaet denne gangen er «Digital verktøykasse».

Det finnes et hav av informasjon og verktøy som kan hjelpe oss å komme nærmere naturen, og få naturen til å komme inn på skjermene våre. Vi ser litt på artsdatabanken og registrering i artsobservasjoner, kikker artsorakelet og fuglelyd apper, på kart-kilder, og gode samlinger av informasjon. Her kan nok mange bidra med like mye som vi selv kan.
Vi setter nivået til helt uformelt og for nybegynnere, og håper mange interesserte vil komme! Ta gjerne med en pc, tablet, eller mobilen.

Vi vil utover året arrangere torsdags-kafeer i ny og ne som er åpne for alle, medlemmer eller ikke. Disse vil gjerne ha et tema eller en aktivitet knyttet til seg og er ment for å gi litt lett faglig påfyll, men også som et fint sted å treffes for å prate med andre natur-venner. Vi har mye spennende på gang, og vil annonsere dette etter hvert som det blir avklart, så det er en god grunn til å følge siden vår på Facebook.
Kanskje vil du bidra, eller har du noe spennende som du selv kunne tenke deg å prate om? Vi tar gjerne imot ideer.