Hvordan ser hjemmet ditt ut i 2025?

https://www.facebook.com/events/287303038743760/

I 2025 ser hjemmet og hverdagen vår annerledes ut enn i dag. Teknologien raser avgårde, kan den gjøre det lettere for oss å leve miljøvennlig?

Har vi alle solceller på taket i 2025? Har vi selvkjørende elbiler ladet på solstrøm i garasjen? Eller kanskje vi ikke engang har bil, men deler med naboene?

Hva skjer med avfallet vårt i 2025? Klarer vi å gjenvinne og gjenbruke alt? Og hvor smarte er hjemmene våre i 2025? Kan de bli så smarte at de nesten ikke bruker strøm? Hva med forbruket; vil vi kjøpe og forbruke mindre fordi det blir så lett å dele både verktøy og utstyr med nye delingsapper?

Velkommen til framtidsrettet arrangementet hos Naturvernforbundet i Rogaland, hvor vi vil gi deg en titt inn i den teknologiske og forhåpentligvis mer miljøvennlige framtiden! Disse skal hjelpe oss med det:

Otovo: En av Norges største og kanskje mest innovative solcellelevandører. Blir sol snart så billig og attraktivt at «alle» har det på taket?

Møller bil: Volkswagen er Norges mest solgte bil, og nå planlegger de massiv elbilsatsing. Hvilke biler kan de tilby oss i 2025?

Futurehome: Snart kan du styre hele huset ditt fra mobilen, og skru varme og lys av og på. Futurhome viser deg hvordan og hvorfor.

Ivar: Bygger nytt sorteringsanlegg til 600 mill. Hva betyr det for oss forbrukere? Hvor mye av avfallet vårt kan gjenvinnes?

… og noen flere foredragsholdere kommer etter hvert.

Velkommen!