Juleverksted og førjulshygge

Velkommen til juleverksted på Mostun natursenter søndag 12.00-15.00. Her kan dere både lage dompap og kjøttmeis og snekre fuglekasser. Handle inn de siste julegavehandlingen i vår naturvernbutikk og kos dere med økologiske vafler.

Vi har alt som trengs for å få fuglelivet inn i stua. Kom og lag filtfugler som du kan pynte med i vinduet eller på juletreet. Eller kanskje du vil gi dem bort som en hyggelig hjemmelaget julegave? Filtfuglene er gratis å lage. Vil du heller snekre julegavene kan du lage fuglekasser. Fuglekassene spikrer du sammen fra et byggesett. Vi har byggesett til fuglekasser for meis og stær, og kvaliteten er mye bedre enn på ferdigkassene du finner i varehusene. Byggesettene er laget av attføringsbedriften UNINOR i Sokndal og det koster 130 kr for en meisekasse og 150 kr for en stærkasse.

I naturvernbutikken tilbyr vi de mest populære gaveartiklene fra Naturvernforbundets nettbutikk. Handler du hos oss slipper du dermed å betale dyr porto. Vi har også flere flotte lokale naturbøker. Vareutvalget vårt kan du se av den vedlagte prislista. I vår kafé kan du kjøpe økologiske vafler, økologisk kaffe, Hervik-saft og hjemmelagede kjeks til rimelige priser.

Husk å ta med kontanter, vi har desverre ikke betalingsterminal. Velkommen innom Mostun på søndag!