Saueshow på Marøy!

Tirsdag 26.september er andelseierne i «Marøyferjå» invitert til sauesanking på Store Marøy. Avgang med «Marøyferjå» kl. 16.30 og 17 fra Breivik båthavn.

I sommer har 32 villsauer gjort seg fete og flotte på den urterike vegetasjonen på Store Marøy. Men nå er det høstetid. Saueierne Kjell Helland og Bjarne Kvist Hansen skal sanke flokken og skille dyra. Noen skal til slaktehuset, andre skal fortsette beitinga i vinter.

Vi inviterer dere til å bli med på sankingen.

Tid: Tirsdag 26. september kl. 16.30 og 17.00

Sted: Breivik Båthavn, Storhaug.

Retur: Samme sted ca kl. 19.

Det er ingen påmelding. Møt opp i båthavna på den avgangstida som passer best. Dere blir skysset over med «Marøyferjå» – overfarten tar 5-6 minutter. Ta med redningsvest om du har, og bruk gjerne fottøy som egner seg i naturterreng.

Det blir også omvisning og orientering om øyas natur- og kulturhistorie.

Har du spørsmål, kontakt undertegnede på tlf 416 83 238.

Velkommen til høstens vakreste eventyr!

Vennlig hilsen

Erik Thoring

PS:

Salget av andeler i «Marøyferjå» har gått over all forventning. Vi har solgt 140 andeler og har dermed fått inn over 40 000 kroner. Hvis du har lyst å skaffe deg flere andeler eller gi andel(er) i gave til venner eler kjente, er det altså fortsatt muligheter. Fremgangsmåten er enkel:

Innbetal ønsket antall andeler til kto.nr. 9685 10 51055. Hver andel koster kr 300. Merk innbetalingen med navn og adresse til den du ønsker skal motta andelsbeviset.