Utstilling til låns – gratis!

Kommune, skole, bibliotek, bedrift, forening eller hva det måtte være. Alle er hjertelig velkomne til å låne Naturvernforbundets praktfulle, mobile naturfoto-utstilling om naturmangfold i Rogaland. Utstillingen består av 9 stk roll-ups som det tar 15 minutter å montere.

Den originale utstillingen ble første gang vist i Vitenfabrikken i Sandnes høsten 2009. Utstillingen ble deretter kjøpt av Stavanger kommune som har den permanent plassert på låven ved Stavanger Friluftssenter på Dyrsnes. I fjor ble utstillingen redesignet av grafisk designer Ellen Jepson og foreligger nå som en såkalt mobil utgave. 

Det er Biofoto Rogaland og Naturvernforbundet som har laget utstillingen med økonomisk støtte fra private og offentlige sponsorer. Sammen med utstillingen følger det utstillingsguider og utstillingsquiz med premier. Hver lerrettplakat måler en meter bredde, altså ni meter gulvplass alt i alt. Men her finnes det mange kreative løsninger om plassen er knapp. 

Utstillingen har vært vist blant annet på Rennesøy folkebibliotek, Varden kirke og i Bjergsted. 

Det koster ingen ting å låne utstillingen. Det eneste du må gjøre er å hente den og levere den tilbake. Alt dette og mer til kan vi enkelt avtale om du tar kontakt på e-post: rogaland@naturvern.no eller ringer til Erik Thoring på tlf. 416 83 238.