Vil du ha solceller og lage din egen strøm?

Vi viser deg hvor enkelt det er! 31. august fra kl. 18 til 20.

De siste årene har vi opplevd en solrevolusjon: Det er billigere, enklere og mer attraktivt enn noen gang å installere solceller hjemme. Har du vurdert solceller på ditt tak? Da må du bli med på dette arrangementet!

Du skal få svar på alt du lurer på om solenergi. Hva koster et anlegg? Hvem leverer? Hvilke støtteordninger finnes? Hvordan går jeg fram? Kan jeg selge strøm jeg ikke bruker? Hvorfor er sol så bra? Og er det nok sol her?

Fra 18-19 blir det flere spennende foredrag, og fra 19-20 kan du snakke med foredragsholderne/leverandørene.

Vi får besøk av bl.a.:

  • Otovo: Selskap som fikser solceller på taket uten at du må legge ut en krone selv. Du får ren energi til huset ditt for en fast, lav månedlig utgift.
  • Eivind Aarre: Installerte solceller på taket i år og lader blant annet el-bilen med ren solenergi. Eivind forteller om sine erfaringer og hva du som forbruker må huske på.
  • Lyse: Da Lyse søkte etter ti pilotkunder for solcelleanlegg i Rogaland, fikk de inn 500 søknader. Hvorfor den enorme responsen? Og hvilke erfaringer har de ti pilotkundene gjort? Er sol framtidens måte å produsere strøm på, eller er det en nisje?
  • Integrate Renewables: Hvordan virker egentlig et solcelleanlegg? Integrate Renewables demonstrerer.
  • Josefine Selj: Solforsker ved Institutt for energiteknikk.