Workshop

Naturvernforbundet i Drammen og Oikos lokallag i Sande inviterer til Workshop onsdag 12. november kl 19-21:30 på Røde Kors Huset i Drammen

Odd

Naturvernforbundet i Drammen og Oikos lokallag i Sande har i det siste undersøkt interessen for økologisk andelslandbruk i Drammensregionen. Engasjementet viser seg å være stort, og det kan derfor være lurt å danne mindre arbeidsgrupper.

Hvis du ønsker å bidra i oppstartsfasen og planleggingen er du hjertelig invitert til Workshop onsdag 12. november kl 19.00-21.30 på Røde Kors Huset (Tollbugata 52 i Drammen, mulighet for å bruke parkeringsplassen på andre siden av veien, under broen, forran den gule bygningen)

Målet er å danne mindre grupper basert på geografi/jord/bonde som kan jobbe selvstendig videre. I Kongsberg er det allerede dannet en egen arbeidsgruppe, kontaktperson der er Lisbeth Marie Emilsen (lisbeth@livseliksir.no).

Vi er avhengige av å vite hvor mange vi blir slik at vi får planlagt workshopen godt. Det er derfor bindende påmelding innen 5. november.

Dette gjøres ved å sende navn, postadresse, tlf og e-post til:

Cathrine Lie (cathrine_lie@hotmail.com/924 16 025)
eller Anita Panman (anita@panman.no/952 84 942)

Det vil også bli arrangert en konferanse om andelslandbruk den 30. Oktober på Århus gård utenfor Skien. Se invitasjon i rammen til høyre.