Nasjonal markering mot oljeboring i matfatet!

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja mobiliserer nå hele landet til markering mot oljeboring i fødestua til torsken. Den 19. februar vil det markeres motstand fra Skagerak til Kirkenes. Bli med og vis din støtte til saken! Vi er mange som ikke ønsker oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja, men hvis vi skal bli hørt må vi gi kraftfull beskjed til politikerne våre. De skal bestemme seg denne vinteren, så det er nå det gjelder å si fra! Det skal brennes varder over hele landet for å varsle om den faren oljeboring utgjør for både folk og miljø. I tillegg arrangeres det konserter og en rekke andre markeringer.

Den 19. februar arrangerer Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja nasjonal markeringsdag. Denne dagen blir det markert motstand mot oljeboring i de sårbare havområdene over hele landet. Her finner du en oversikt over det som kommer til å forregå der du bor.

Folkeaksjonen vil denne dagen ta i bruk et gammelt varsel om at fare truer, nemlig ildvarder. Vi vil brenne varder over hele landet for å varsle om den faren oljeboring i våre mest verdifulle havområder utgjør for både folk og miljø. Folkeaksjonen vil i tillegg arrangere konserter og ha en rekke andre markeringer. Her finner du oversikt over hva som skjer ulike steder i landet.

Se hva som skjer hos deg – på folkeaksjonens hjemmesider.