Reparasjonsverksted – fiksefest og klesbyttekalas!

Endelig! Vi slår til med reparasjonsverksted – fiksefest og klesbyttekalas på gjenbrukssenteret. Har du noe som er litt skadet eller ødelagt, som du er glad i og som du ikke vil kaste? Mangler du verktøy eller synes det er vanskelig å reparere selv? Da har du endelig sjansen til å få gjort noe med det. Vi har teamet opp med mange kunnskapsrike og erfarne folk.

Hege Gundersen er utdannet kunstner og meget dyktig med tekstil, søm og design. Har du noe som må fikses på, noe som må syes inn eller ut eller legges opp? Eller kanskje du har et plagg som er «nesten» perfekt som bare trenger litt enkel omsøm. Da er Hege den rette til å hjelpe deg. Hege kan bl.a. også bokbinding.

Valter Eriksen har nettopp kommet inn på nordnorsken med en fantastik skulptur. Han er en meget dyktig sveiser og kan også snekring og elektronikk. Valter er veldig tålmodig og hjelpsom.

Ole Selvær er utdannet arkitekt. Han er meget dyktig på kaligrafi, flink med tre og konstruksjon. Ole er også en dyktig bokbinder og han kan hjelpe deg å reparere bøker. Han ser ulike løsninger, ideer og er både tålmodig og hjelpsom.

Mikael Rönnberg er en ekspert på å fikse sykler. Han kan også fikse lamper og motorer og ordne enkel elektronikk. Mikael er en blid kar med sin sjarmerende og avslepne svenske dialekt.

Kirsten Limstrand har mange års erfaring med gjenbruk og ombruk. Hun kan bidra med mange og gode ideer og løsninger. Og som de andre er hun kjempeblid og hyggelig.

Så, som du ser er vi kjempeheldig med å ha fått disse ekspertene med på laget. Så kom og få fikset tingene dine sammen med oss. Eller kom og reparer dine ting i et kreativt og skapende miljø i godt samvær. Og vil du ta med deg klær og heller finne deg noen «nye» plagg så blir vi også glad 🙂

Vi gleder oss til å se deg her på gjenbrukssenteret. Hjertelig velkommen!