Har du lyst til å gjøre noe for å stoppe salget av tropisk tømmer?

Her er noen forslag!

·         Ikke kjøp produkter laga av disse tresortene (http://www.regnskog.no/hvordan-vi-jobber/forbrukersp%C3%B8rsm%C3%A5l/regnskogfondets-liste-over-tropiske-treslag)

·         Fortell de du kjenner at de skal unngå hagemøbler, og andre produkter, av tropisk tømmer!

·         Legg ut link til hagemøbelguiden på Facebook

·         Del ut Regnskogfondets guide om tropisk tømmer utenfor butikker som selger hagemøbler. Bestill guiden ved å sende  e-post til regnskog(a)regnskog.no

·         Vet  du om butikker som selger hagemøbler, som ikke er med i hagemøbelguiden? Sjekk om de selger møbler av tropisk tømmer, og send inn infoen til oss. Last ned utfyllingsskjema her.

Du kan også tipse oss om butikker  ved å legge ut info på Regnskogfondets facebookside. Ta gjerne bilder!

·         Forbrukerstoff er populært i media. Ring lokalavisa di og spør om de vil være med til en møbelbutikk for å sjekke om det selges hagemøbler av tropisk tømmer. Ta gjerne kontakt med Regnskogfondet for hjelp til dette!

·         Skriv leserbrev til lokalavisa om tropisk tømmer.  (http://www.regnskog.no/om-regnskogene) finner du fakta du kan bruke som utgangspunkt.

·         Ta bilder av fine hagemøbler som IKKE er laget av tropisk tømmer. Legg ut på Regnskogfondets facebookside.

Har du lyst til å gjøre noe, og trenger innspill? Ta kontakt med Anja Lyngsmark, kampanjekoordinator i Regnskogfondet, anja.lyngsmark(a)regnskogfondet.no