Nordområdekoordinator på plass

Geir Jørgensen, Naturvernforbundets nordområdekoordinator er nå på plass i Tromsø. Mandag 18. februar åpnet regionstyret, fylkeslaget i Troms og koordinatoren døra til kontoret

Fra regionstyret var Ragnhild Sandøy og Gunnar Reinholdtsen til stede. Fylkeslaget i Troms var representert av Anne Kari Eliassen som serverte suppe kokt på skrei fra Vesterålen. Sammen med Aili Sarre fra Davvin (miljøgruppe for studenter ved UiT), Aslak Bjørn fra Natur og Ungdom, FNF Troms, Mari Wolff Skaalvik fra Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, og Piera Heaika Muotka Norske Samers Riksforbunds ungdomsgruppe ble det en meget nyttig runde om tema og strategier for samarbeid framover.

Naturvernforbundets nordområdekontor leier lokaler hos Bioforsk i Tromsø. Kontoret ligger vakkert til på Holt mot Kvaløya og Sandnessundet. På Holt er det i tillegg til Bioforsk sitt eget forskermiljø, et allsidig sammensatt grønt miljø med Reindriftsforvaltninga, Skog og Landskap, FNF Troms, og andre.