27.apr 2024

Den store klesbyttedagen på Stjørdal

Hva:
Når: 27.apr, kl. 11:00 – 15:00
Hvor: Stjørdal museum Værnes, Prestmovegen 2B

For tredje år på rad arrangerer vi Klesbyttedag i vidunderlig vakre omgivelser i den gamle presteboligen ved Værnes kirke. Bytt klær og sko, lær hvordan du reparerer ødelagte klær, ta en kaffe eller kom for å ta en prat eller for å se på vårhagen. Alle er hjertelig velkommen! Den siste timen, er det fritt fram for å forsyne seg med det som måtte være igjen av klær og sko.

Klesbyttedagen på Stjørdal 2023Anne Marit Ligaard
Klesbyttedagen på Stjørdal 2023

Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker, Miljøagentene i Meråker og Stjørdal og Stjørdal museum Værnes inviterer til klesbyttedag lørdag 27. april fra 11.00 til 15.00. Klesbyttedagen vil bli arrangert i den gamle presteboligen på museet.

Ta med inntil sju rene, hele, freshe plagg – og få byttelapper som du kan bruke til å skaffe deg andre plagg. Vi tar imot både barne- og ungdomsklær, dame- og herreklær.

Innlevering av klær skjer i uke 17 fra mandag 22.april til fredag 27.april i museets åpningstid kl. 8 – 15.30. Det vil også være mulig å levere klær tirsdag 23.april kl. 18 – 20 på museet.

Stjørdal husflidslag bidrar med fikselaug. Her kan du få veiledning og hjelp til å fikse dine ødelagte klær.

Den siste timen, altså fra kl 14.00 til 15.00 er det fritt fram for å forsyne seg med det som måtte være igjen av klær og sko.

Salg av kaffe og kake ved Stjørdal museums venner.

Alle er hjertelig velkommen!

Husflidslagets fikselaugAnne Marit Ligaard
Husflidslagets fikselaug på Klesbyttedagen 2023