22.apr 2023

Den store Klesbyttedagen Stjørdal

Hva: Klesbyttedag
Når: 22.apr, kl. 11:00
Hvor: Stjørdal Museum Værnes

Klesbyttedagen

I samarbeid med Stjørdal museum Værnes, Museets venner og Stjørdal Husflidslag arrangerer vi den store klesbyttedagen lørdag 22.april kl. 11 – 15 i den gamle presteboligen på museet.

Finn frem opp til syv hele og fine plagg fra bakerst i klesskapet. For hvert plagg du har med deg får du en kupong du bruker til å bytte til deg et nytt plagg som du faktisk har lyst til å bruke.

Innlevering av klær skjer i forkant av arrangementet fra mandag 17.april til fredag 21.april kl. 8.00 -15.30 i museets åpningstid. Det er også mulig å levere inn klær tirsdag 18.april kl. 18 – 20. Vi tar ikke i mot klær på arrangementsdagen.

Det blir hengt ut nye plagg hele dagen, så alle «godbitene» går ikke kl. 11.

Klesbytting er et hyggelig og enkelt miljøtiltak, og et godt alternativ til shopping. Vi tar i mot klær til både gutter, jenter, damer og herrer. Pent brukte sko er også aktuelt. Undertøy og sokker tas ikke i mot.

Stjørdal Husflidslag vil være til stede med fikselaug. Kom og få hjelp til å fikse selv hvis du har sokker og klær med hull. Laget stiller med nål, tråd, symaskin, masse kompetanse og godt humør!

Salg av kaffe og kake ved Stjørdal museums venner.

Bygget er 200 år og er dessverre ikke tilpasset for handikappede med rullestol.