09.apr 2024

Den store sammenhengen: jordkultur, miljø og helse

Hva:
Når: 09.apr, kl. 18:00
Hvor: Amfiet i Stjørdal bibliotek, Kimen kulturhus

Vi er glade for å invitere alle interesserte til gratis foredrag om god jordkultur og fordelene for miljø og helse. Foredragsholderen er Kristian Ormset som er både kunnskapsrik og svært anerkjent innenfor feltet. Vi starter kl 18.00. Velkommen!

Økologisk landbrukFuldseth gård
Fuldseth gård

Økologisk landbruk er blitt praktisert i flere tiår i Norge, og miljøfordelene med denne driftsformen er blitt belyst i ulike sammenhenger. I de senere år er også jordas evne til å binde karbon blitt relevant. Konsekvensene av god jordkultur berører flere samfunnsområder.

Kristian Ormset vil i sitt foredrag komme inn på sammenhengen mellom god jordkultur, jordens fruktbarhet, et godt miljø og helse.

Kristian OrmsetKristian Ormset
Kristian Ormset

Kristian er en veteran innen det økologiske landbruksmiljøet i Norge. Han var med å ta initiativ til Norges første økologiske forsøksgård, Norsøk i Tingvoll, der han var daglig leder i en årrekke. Senere startet han «Vitalanalyse» som arbeider med jordanalyse med særlig vekt på jordens fruktbarhet.

Det blir anledning til samtale etter foredraget. Det er gratis inngang.

Vi håper at mange vil komme og gleder oss til å få ny kunnskap om et viktig tema i vår tid. Hjertelig velkommen til alle interesserte!

JordkulturFuldseth gård
Jordkultur