27.sep 2023

Filmen «Fedrelandet»

Hva: kino
Når: 27.sep, kl. 18:30
Hvor: Nova Kino, Trondheim

Med stor aktivitet og mange nye medlemmer er det hyggelig å kunne invitere medlemmer med på kino, uavhengig av hvilke saker man til vanlig er mest opptatte av.

Alle billetter er nå bestilt (22/9). Melder du deg på etter dette, blir du stående på venteliste. Vi gir fortløpende beskjed om noen avbestiller sin billett.

Påmelding til Introduksjonskurs

Fint om du kan gi beskjed om du ønsker å delta.
Navn(Required)
Medlemmets navn
E-post(Required)
Har du spesielle behov for tilrettelegging, gi beskjed her.

Hvert medlem kan ta med seg én person. Det er gratis å delta, men om du ikke møter og ikke har gitt beskjed innen 25. september, så sender vi en faktura på 150 kroner per billett.

Billettene deles ut i foajeen før forestillingen.

Etter filmen, møtes vi på Krambua for et uformelt treff. Eventuell servering der må betales av den enkelte. Til samlingen etter filmen er det uforpliktende påmelding.

Om filmen

«Margreth Olin har laget dokumentaren Fedrelandet, en nær og spektakulær omfavnelse av vår første kjærlighet: Naturen. Med Olins 85 år gamle far som guide, opplever vi Norges mest eventyrlige dal, Oldedalen i Nordfjord. Her har han vokst opp, og her har generasjoner før ham levd i balanse med naturen. Majestetiske bilder av ville fjell, kalvende breer og yrende dyreliv går side om side med foreldrenes fortellinger om generasjonene som tråkket opp stiene, forholdet vi har til naturen og hva som er verdifullt i livet. Musikken er komponert av unike lydopptak – naturens egne melodier, oversatt og fremført av London Contemporary Orchestra. Med Fedrelandet har Margreth Olin laget sin mest storslagne film, og samtidig hennes mest personlige, med Wim Wenders og Liv Ullmann på laget som utøvende produsent.»